Celoteh Puan LiLo sana sini

By: wabb lilo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 8-Apr-2009 01:35 Email | Share | | Bookmark
Welcome to KLIBF 2009

Organized by the Ministry of Education, Malaysia, KLIBF 2009 is a major event in the global publishing calendar. Now in its 28th year, KLIBF provides the only opportunity in to network and meet with the local and international publishing community.

Opening Hours

Date: 17th - 26th April 2009
Mon - Thurs: 10.00AM to 7.00PM
Fri - Sun & Public holidays: 10.00AM to 9.00PM
Venue: Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur, Malaysia

* apalagi...jom la pergi ramai2...dah tentu nanti me nak serang booth Alaf21 Sdn Bhd...cun sgt la tu, baru lepas gaji..."B...nanti bawak cayang pergi ye"

for more info klik sini http://klbookfair.com/index.php/



Wednesday, 18-Mar-2009 00:39 Email | Share | | Bookmark
Najwa dah makin BeSar

 
 
 
View all 14 photos...
Last week we all balik kampung...tiba2 rasa nak balik. 1st Time najwa nampak kita...dia nangis kuat. Mak kata najwa dah kenal orang.owh...patutlah dia nangis. tapi tak lama lepas tu dia ok. Dah boleh senyum kat ummi dia ni...

Makin melepak kulit dia. Putih semacam. Pipi pun makin labuh. Dah pandai meniarap. Expert sgt dah rupanya dia meniarap. Apalagi...hah dah makin panjang. Ye la kan dah nak masuk 5 bulan pun...

Tapi dia mmg tak leh tgok prg asing...Menangis beria dia...meleleh2 airmata. Kesian lak me tengok dia. Lagi satu. dia tak suka naik kereta.. Betol...hari tu, ibu dia kata najwa tak suka naik kete. Me pun cuba la..a'ah dia nangis betol2..dah tak leh nak pujuk. Then ibu dia kata, nak bagi diam kita bawa dia round naik motor. Then apa lagi ibu dia pun start motor n kami pusing2 satu kampung. Reaksi dia?....apa lagi sepanjang atas motor tu senyum manjang n bunyi je mulut dia. Ntah apa dia cuba nak cakap gaknyer...K la...jom tgok latest pict Nur Najwa Syuhada.....



muka masam baru bangun tido


abooooogannnn.......


dah expert yer..


bulatnya mata najwa ni...


baju ni ibu dia beli masa kami sama2 kat PD..ingat tak muat...ngam rupanya..


Wednesday, 11-Mar-2009 11:42 Email | Share | | Bookmark
HaPpY 2nD AnnIverSaRy

 
 
 
Sayang...selamat ulangtahun yang kedua. Moga Allah merestui dan memelihara jodoh kita hingga ke akhir hayat. Cayang sayang B...





Wednesday, 25-Feb-2009 01:07 Email | Share | | Bookmark
najwa in action

 
 
 
View all 8 photos...
najwa lagi...balik kali ni dah nampak besar sgt dia. makin bijak nampaknya...dah pandai nak main2 ngan kita...dah pandai gelak bila di acah...gelak smpi bunyi2 lak tu..28hb ni dah cukup 4 bulan umur dia. Dah makin lasak. pandai nak meniarap pulak...tak caya...tengok gambar ni. Paling comei sgt tgok dia, bila dah boleh pegang botol sendiri...bijak betol la sayang ummi ni...



senyuman najwa





cubaan demi cubaan...bila tak pat...nangis pulak.



ala comeinyer...berdikari dah ye...ibu macam dah boleh nak adik je ni..


Saturday, 14-Feb-2009 11:37 Email | Share | | Bookmark
Syukur Alhamdulillah........

 


Inilah "Hadiah Hari Lahir" yang paling bernilai buat suami tercinta. Terima Kasih B. Cayang sayang B.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net